lauantai 5. lokakuuta 2013

Voihan Jenkit...

Hieman on tässä parin päivän aikana huvitusta herättänyt se, että blogia on katseltu jenkkilästä jo 26 kertaa. Voihan blogin nimi tietty jossain määrin johtaa harhaan.
Kuinkahan suuri pettymys kyseisille henkilöille lienee se ettei täällä blogissa ole tissejä näkynyt, ainakaan vielä. Nooh, katsotaan miten reissu etenee, eihän sitä tiedä vaikka saatais sekin asia vielä korjattua. :)
Sinällään aika yllättynyt oon siitä että blogilla on jo yli 250 katselukertaa. Täytyy olla mielenkiintoista shaibaa!
Kertokaas mulle mikä siinä on että ku tällasta alkaa kirjottaan niin pirun helposti kirjotustyylistä tulee paljon virallisempaa kuin normaalisti? No antaa mennä tällain....

Jokunen päivä sitten kun aloin miettimään että mitähän kaikkea voisi reissussa ilmaiseksi saada, mieleen juolahti myös ruoan yms lisäksi tatuoinnit. Olisko mahdoton idea käydä joissain paikoissa kyselemässä josko vaikka jotain pientä muistoksi saisi.? Mieleen tuli myös että entä jos jonkin pienen tatuoinnin voisi saada juuri ennen matkaa, piristämään sitten reissussa heikolla hetkellä. Hehh.. :D Kyllähän näköjään sekin on mahdollista..! Tänään nimittäin kävin pienen hymiön itselleni hakkauttamassa.
Mitä tämä tatuointi sitten merkitsee?
Se toimii varmasti piristyksenä kun mieliala ei ole paras mahdollinen,
se muistuttaa siitä että ei tämä elämä aina ole niin vakavaa,
se on hyvä osoitus siitä että joskus pitää heittäytyä ja tehdä asioita joita epäröi,
se kertoo siitä että ihmisissä on edelleen hyvyyttä ja jopa tuntemattomiakin voi auttaa ilmaiseksi.
Ja se tuo varmasti minulle paljon hyviä muistoja mieleen tulevaisuudessa.
Perjantai-iltana lueskelin hermostuneena netistä tietoa liftaamisesta.
Edelleen mielessäni pyöri ajatus että mihinkäs helvettiin sitä tuli lupauduttua.!
Jossain vaiheessa kesken tietojen selaamisen kuitenkin mieli alkoi rauhottua ja stressaaminen sekä jännittäminen väheni. Ehkä tästä on mahdollisuus selvitä kuitenkin ihan kunnialla.? Siitä asti asiat ovat tuntuneet ehkä hieman yksinkertaisemmilta.
Lauantaipäivä on kulunut aika pitkälti tietokoneen äärellä istuessa, selaillessa lisää hyödyllisiä tietoja, couchsurfing sivuilla yöpaikkojen hankkimista jne. Hiljalleen palaset on näyttäny loksahtelevan paikoilleen. Kai tässä lähes niin valmiina reissuun ollaan kuin voi olla.
Hetken aikaa piti miettiä sellaistakin vaihtoehtoa että lähtö olisikin vasta keskiviikkona, koska silloin olisi mahdollista saada suora kyyti Oulusta Tukholmaan. Kuskille olisi kuitenkin pitänyt maksaa kyydistä 40 euroa, joten jätetään väliin.!

Mitä ilmeisemmin suunnitelmana on maanantaina lähteä about puolenpäivän kieppeillä peukku pystyssä tien varteen. Satoi tai paistoi, tällä reissulla ei säästä välitetä. 
Onneksi en ole tehty sokerista, pyöräily onkin ollut siitä hyvä harrastus että kastumisen suhteen on kohtalaisen hyvin karaistunut. 
Ensimmäisenä etappina olisi päästä maanantain aikana Vaasaan, tai oikeastaan Tervajoelle. 
Tiistaina jatkaa matkaa Turkuun ja keskiviikkona laivalla Tukholmaan. 
Reissun ensimmäinen pakottava maksu taitaakin tulla vastaan siinä kohtaa, laivapummiksi voi olla hieman vaikeampaa ryhtyä vaikka ties mitä tässä on jo ilmaiseksi saatu. Halukkaita sponsoroimaan laivalippu? :D
Empä asiasta stressaa vielä tässä vaiheessa, asiat järjestyy kyllä. Myyn vaikka persettä Turun sataman nurkilla.


Kysyin luonani vierailleelta tsekkireissaajalta vinkkejä reissua varten, hänen vastaus kuului näin:

haha well I don't know much of tips :) just don't get comfortable and don't spend money try to live in now don't think about future about tomorrow about anything... universe will take care of you :) smile, be nice... think positive


Näillä mennään. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti