sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tänään on se päivä

Okei, viime hetken mietteitä. :)
Itseasiassa tällä hetkellä mieli on aika rauhallinen, ei edes väsytä vaikka kohtalaisen huonosti tietysti yön nukuinkin.
Eilinen päivä oli jotain ihan toisenlaista. Stressiä, jännitystä, intoa, pelkoa.
Koko päivä meni todella nopeasti kaikenlaisia reissuun liittyviä asioita tehdessä.
Empä muistakkaan millon olisin viimeks nuin paljoa jostain asiasta stressannu, huhh.. Jännää oli huomata kuitenkin että illalla kun sain suurimman osan tavaroista rinkkaan survottua ja lista näytti hyvältä, olotila rentoutui huomattavasti. "kaikki on valmista".
Muutamaksi ensimmäiseksi yöksi pitäisi olla yöpaikat tiedossa ja todella helpottavaa tietää että Ruotsin puolella majoittajana on nainen. Öhm. No okei,  ehkä sillä sukupuolella ei ole niin väliä edes Ruotsissa.

Tämän päivän starttikin helpottuu huomattavasti, sillä kaverini lupautui nakkaamaan minut Liminkaan. Eipähän tarvitse pähkäillä mistä kohtaa lähtisi hyvää liftaus-spottia etsimään ja kuinka pitkään kestäisi että saisin kyydin edes Liminkaan asti. Pehmeä alku siis reissulle.

Viimeinen viikko on ollut melkoista mässäilyä, oletettavaa on ettei reissussa saa aina kaikkein terveellisimpiä ruokia, vaan ruokavalio voi koostua aika pitkälti roskaruoista (monessakin merkityksessä) ja sitä varten olen hieman koittanut totuttaa elimistöä tulevaan. Joten vaaleaa leipää, ranskalaisia, makkaraa, rasvaisia munkkeja yms on tullut vedettyä kohtalaisesti. Salaatit ja rahkat on jätetty suosiolla tällä viikolla vähemmälle.
Jännä nähdä mihin suuntaan paino heilahtaa reissun aikana, tänään paino siis about 74kg.

Hmmm.. Matkarahaakin sain.!!
Reissun kokonaisbudjetti on tällä hetkellä 9 euroa. :) Voi tuntua joistakin ihmisistä pieneltä summalta mutta nollaan verrattuna tuohan on huikea summa.

Enempää tekstiä en taida tässä vaiheessa rustailla, kieltämättä tällä hetkellä pää tuntuu tyhjältä, outoa...

Kiitos tässä vaiheessa kaikille, tukijoille, sponsoreille ja lukijoille. :)
Tästä se lähtee ja kommelluksista kirjoittelen kunhan kerkeän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti